Boris Pirc prejel priznanje za izjemen prispevek pri razvoju turistične društvene organizacije

Dodano: 08.12.2020

Na današnjih virtualnih Dnevih slovenskega turizma 2020 so med drugim razglasili najvišja priznanja v turizmu. Priznanje za izjemen prispevek pri razvoju turistične društvene organizacije je prejel Boris Pirc, poslovni sekretar Mestne turistične zveze Ljubljana, ki se s turizmom ukvarja že 30. let, s prostovoljstvom pa več kot štiri desetletja. Je dolgoletni član upravnega odbora Turistične zveze Slovenije, kjer že več kot dve desetletji kot prostovoljec pomaga pri projektih Moja dežela - lepa in gostoljubna, Turizmu pomaga lastna glava ter Več znanja za več turizma.

Priznanje mu je v prostorih Turistične zveze Slovenije podelil predsednik TZS Pavle Hevka in mu čestital za dolgoletno prostovoljsko delo v naših vrstah. Čestitkam se pridružuje tudi strokovna služba TZS.