32. Pikin festival v Velenju

Letošnji festival poteka pod sloganom Igra za vse!

07. september 2021

Deli s prijatelji

Radovedna, iskrena in igriva Pika bo v Velenje na Titov trg prišla v petek popoldan in v mestu rajala vse do srede, 15.9. Župan Mestne občine Velenje Peter Dermol bo Piki predal županovo lento, skupaj bosta sprejela velenjske olimpijce, sledil pa bo zabaven koncert skupine Čuki. Zvečer ob 19.30 bo v mali dvorani Doma kulture Velenje pogovor z letošnjo častno pokroviteljico Pikinega festivala Evo Škofič Maurer, klovneso in ustanoviteljico dobrodelnega projekta Rdeči noski.

32. Pikin festival bo potekal pod sloganom Igra za vse! V barvitem svetu kulture in umetnosti se bomo igrivo zabavali na Titovem trgu in na mestnem otroškem igrišču, kjer bomo lahko prisluhnili različnim koncertom, gledališkim, uličnim in lutkovnim predstavam, ustvarjali bomo v delavnicah, plesali in se dobro igrali. V času festivala bodo odprta številna mestna razstavišča, na ogled pa bodo tudi številne kino predstave.

Oglejte si tudi

Svetovni dan turizma 2021: Turizem za vključujočo rast