Mladi

Avanture brez cenzure - poletna nagradna igra

16. julij 2020

Deli s prijatelji

[NAGRADNA IGRA] Mladinska sekcija Turistične zveze Slovenije vse mlade in mlade po srcu vabi k sodelovanju v poletni nagradni akciji Avanture brez cenzure, v kateri vse ljubitelje potepanj po naši prelepi domovini vabimo, da nam pošljejo fotografije z manj znanih kotičkov Slovenije, ki jih bomo objavljali na Facebook profilu Turistične zveze Slovenije. ???

Vabljeni k sodelovanju, saj bomo najboljše fotografije po našem izboru, nagradili z bogatimi nagradami. Med drugim bomo podarili dve vstopnici za obisk Planinske jame, največje vodne jame v Sloveniji ter dve karti za supanje in vožnjo z gorskim kolesom za dve osebi ob jezeru Jasna. Prvo nagrado podarja Jamarsko društvo Planina, drugo pa  Jasna Chalet Resort. 

Fotografije sprejemamo do 20. avgusta.

Fotografije sprejemamo na elektronski naslov: avanture@turisticna-zveza.si. 

Splošna pravila in pogoji nagradnih iger Turistične zveze Slovenije na družbenih omrežjih

3. junij 2020

ORGANIZATOR

Turistična zveza Slovenije (TZS), Miklošičeva 38, 1000 Ljubljana. Družba je vpisana v register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani z matično št.: 5147441.

Splošna pravila in pogoji se nanašajo na nagradne igre, ki potekajo in se delijo na družbenem omrežju https://www.facebook.com/vpchifi/ (Facebook profil Turistične zveze Slovenije)

NAGRADE

Nagrada je izdelek, ki je vključen v objavo na družbenem omrežju in ne presega vrednosti 25 evrov.

Denarno izplačilo nagrade ni mogoče. Nagrade niso prenosljive. V vrednosti razpisanih nagrad je že vštet DDV.

NAČIN SODELOVANJA

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki odgovorijo na nagradno vprašanje ali poziv za sodelovanje.

Sodelujoči s sodelovanjem v nagradni igri potrjuje, da sprejema ­­­Splošna pravila in pogoje nagradnih iger Turistične zveze Slovenije na družbenih omrežjih in da se z njimi strinja.

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.

Zaposleni v Turistični zvezi Slovenije ter njihovi ožji družinski člani (zakonec oziroma oseba, s katero zaposleni živi v življenjski skupnosti, ki je po predpisih o zakonski zvezi in družinskih razmerjih v pravnih posledicah izenačena z zakonsko zvezo, otroci oziroma posvojenci, vnuki, bratje in sestre ter starši oziroma posvojitelji in stari starši zaposlenega) v tej nagradni igri ne smejo sodelovati. Mladoletne osebe in osebe, ki jim je bila delno ali v celoti odvzeta poslovna sposobnost ne morejo sodelovati v nagradni igri.

Vsi sodelujoči v nagradni igri dovoljujejo objavo poslanih fotografij/videoposnetkov za nadaljnjo uporabo.

OBVESTILO O REZULTATIH NAGRADNE IGRE TER PREVZEM NAGRAD

Nagrajenci so o rezultatu nagradne igre obveščeni na družbenem omrežju, pod objavo, kjer je nagradna igra objavljena. Izžrebani nagrajenec je dolžan v roku 10 dni po objavi na družbenem omrežju posredovati podatke za izročitev nagrade (in sicer ime in priimek, naslov), v nasprotnem primeru izgubi pravico do nagrade. Po pridobitvi zahtevanih podatkov se nagrajencu nagrada pošlje po pošti na navedeni naslov ali pa jo v navedenem roku po predhodnem dogovoru z organizatorjem osebno prevzame, najkasneje 30 dni po objavi nagradne igre.

Po preteku tega datuma nagrajenec izgubi pravico do prevzema nagrade. Organizator nagradne igre nagrad, ki jih nagrajenci ne prevzamejo, ni dolžan podeliti.

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če se pojavi dvom o istovetnosti podatkov ali se ugotovi, da je sodelujoči v nagradni igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre.

ODGOVORNOST ORGANIZATORJA

Organizator ne nosi nobene odgovornosti niti ne sodeluje v sporih glede lastništva nagrad. Spori, povezani s pravicami okrog lastništva nagrad, ne bodo imeli nobenega vpliva na pravilo, da organizator podeli nagrado tisti osebi, ki je bila izžrebana v nagradni igri in ki je organizatorju posredovala svoje osebne podatke.

Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za (ne)resničnost podatkov, ki jih pošiljajo sodelujoči, nedelovanje spletnih strani https://www.facebook.com/vpchifi/ (Facebook Profil TZS). ter posledice nedelovanja ne glede na razloge nedelovanja.

Organizator ne nosi nobenih stroškov, ki pri sodelujočih nastanejo zaradi sodelovanja v nagradni igri (z uporabo dostopa do svetovnega spleta itd.) in ne odgovarja za kakršne koli posledice, ki bi jih sodelujoči trpel zaradi sodelovanja v nagradni igri.

V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), organizator lahko odpove nagradno igro. O tem mora prek medijev obvestiti udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za nastalo škodo.

REŠEVANJE PRITOŽB

Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil sodelujočega v nagradni igri. Pritožbo lahko sodelujoči pošlje na sedež organizatorja.

KONČNE DOLOČBE

Organizator si pridržuje pravico sprememb splošnih pogojev, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih pravil nagradne igre bo organizator sodelujoče obveščal z objavami na družbenem omrežju, kjer je nagradna igra objavljena.

 

 

Oglejte si tudi

Novice

Dejana Baša: »Prostovoljstvo je sestavni del mojega življenja«

17. Jun 2021
Predsednikove objave

Festival komedije Pekre je Borštnikovo srečanje za amaterske igralce

15. Jun 2021
Novice

»Ko pridemo na neko destinacijo, je, kot da bi vstopili k nekomu v dnevno sobo«

10. Jun 2021

Pridobite svojo Člansko Kartico

Članska kartica

Prijavite se na naše E-novice

Prijava na e-novice