Novice

Srečanje predstavnikov turističnih društev in zvez

Vabljeni na tradicionalno srečanje TD in zvez

28. oktober 2022

Deli s prijatelji

Turistična zveza Slovenije tudi letos organizira tradicionalno Srečanje predstavnikov turističnih društev in zvez, ki bo v ponedeljek, 14. novembra ob 10. uri v Laškem, Hotel Thermana Park Laško, Modra dvorana. Pričakujemo vas v preddverju Modre dvorane, kjer bo potekala registracija.  Udeležba za člane je brezplačna, sicer je kotizacija 27 eur na osebo.

Prijavnice  za posvet izpolnjujete le na PORTALU TZS http://www.tzs.link za vsakega udeleženca posebej in sicer:

  • Meni »Obrazci«, izberite »Posvet, Ustvari novo prijavnico za posvet« izpolnite prijavnico, pritisnete »shrani in pošlji«. S tem se prijavnica pošlje na TZS in arhivira v Portal. Ker je število udeležencev v dvorani omejeno, naj se srečanja udeležita največ dve osebi iz društva/zveze (vključujoč osebo, ki prejme priznanje, če jo predlagate).

Hkrati vas naprošamo tudi za predloge za podelitev posebnih priznanj za prizadevno prostovoljsko delo v društvu/zvezi v letu 2022. Društvo/zveza lahko predlaga le enega člana/članico. Predloge sprejemamo preko Portala TZS, izberite meni »Priznanja, Osebe, Dodaj nominacijo« izpolnite polja ter »shrani in pošlji«. Dolžina obrazložitve za kandidata pri predlogu za priznanje lahko vsebuje največ 600 znakov s presledki.

Strokovna služba TZS bo do 4. novembra na vse prejete nominacije (predloge) odgovorila preko Portala – potrdila (zavrnila) nominacijo. Obvestilo boste prejeli po e-pošti. Vsa priznanja bodo tako avtomatično zapisana in vedno na vpogled odgovorni osebi v društvu/zvezi.

Prijavnice in predloge za priznanja  sprejemamo preko PORTALA do vključno četrtka, 3. novembra 2022. 

Priloge

735.7 KB

Oglejte si tudi

Novice

Predstavite se v božični izdaji Lipovega lista

23. Nov 2022
Novice

Oddaja Moja dežela - lepa in gostoljubna 2022

18. Nov 2022
Novice

Vlado Kostevc, dobitnik priznanja za izjemen prispevek pri razvoju turistične društvene organizacije

15. Nov 2022

Pridobite svojo Člansko Kartico

Članska kartica

Prijavite se na naše E-novice

Prijava na e-novice