Novice

Srečanje predstavnikov turističnih društev in zvez

Vabljeni na tradicionalno srečanje TD in zvez

28. oktober 2022

Deli s prijatelji

Turistična zveza Slovenije tudi letos organizira tradicionalno Srečanje predstavnikov turističnih društev in zvez, ki bo v ponedeljek, 14. novembra ob 10. uri v Laškem, Hotel Thermana Park Laško, Modra dvorana. Pričakujemo vas v preddverju Modre dvorane, kjer bo potekala registracija.  Udeležba za člane je brezplačna, sicer je kotizacija 27 eur na osebo.

Prijavnice  za posvet izpolnjujete le na PORTALU TZS http://www.tzs.link za vsakega udeleženca posebej in sicer:

• Meni »Obrazci«, izberite »Posvet, Ustvari novo prijavnico za posvet« izpolnite prijavnico, pritisnete »shrani in pošlji«. S tem se prijavnica pošlje na TZS in arhivira v Portal. Ker je število udeležencev v dvorani omejeno, naj se srečanja udeležita največ dve osebi iz društva/zveze (vključujoč osebo, ki prejme priznanje, če jo predlagate).

Hkrati vas naprošamo tudi za predloge za podelitev posebnih priznanj za prizadevno prostovoljsko delo v društvu/zvezi v letu 2022. Društvo/zveza lahko predlaga le enega člana/članico. Predloge sprejemamo preko Portala TZS, izberite meni »Priznanja, Osebe, Dodaj nominacijo« izpolnite polja ter »shrani in pošlji«. Dolžina obrazložitve za kandidata pri predlogu za priznanje lahko vsebuje največ 600 znakov s presledki.

Strokovna služba TZS bo do 4. novembra na vse prejete nominacije (predloge) odgovorila preko Portala – potrdila (zavrnila) nominacijo. Obvestilo boste prejeli po e-pošti. Vsa priznanja bodo tako avtomatično zapisana in vedno na vpogled odgovorni osebi v društvu/zvezi.

Prijavnice in predloge za priznanja  sprejemamo preko PORTALA do vključno četrtka, 3. novembra 2022.

Priloge

735.7 KB

Oglejte si tudi

Novice