Strokovna ekskurzija TDO v Žalcu

Prijave sprejemamo do zasedenosti mest oziroma do ponedeljka, 8. avgusta 2022.

21. julij 2022

Deli s prijatelji

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na prijetnem druženju in strokovni ekskurziji TDO, ki bo 15. avgusta v Žalcu. Spodnja Savinjska dolina je dežela hmeljarskih in pivovarskih skrivnosti. Dolina je prepoznavna po hmelju ter  številnih naravnih in kulturnih znamenitostih. Vabimo vas, da jih spoznate na enem od štirih izletov, na katere se lahko prijavite le preko PORTALA TZS https://tzs.link/ . Prijave sprejemamo do zasedenosti mest oziroma do ponedeljka, 8. avgusta 2022. Naslednji dan bomo prejete prijave poslali v potrditev oziroma v vednost na zapisano e-pošto v prijavi.

Na izlet se lahko prijavi fizična oseba, ki je član društva: vpišete ime, priimek, naslov, občino in poštno številko. V opombo zapišite član katerega društva/zveze ste. Če se na ogled prijavlja TD, vpišite ime in priimek odgovorne/kontaktne osebe ter naslov društva. V opombo obvezno zapišite št. oseb za izbran ogled ter DŠ društva za izstavitev računa.

Kotizacija je 15 eur na osebo in zajema dobrodošlico – Kogojev vrček za pivo s šestimi degustacijami na Fontani piv, hmeljarsko južino, vodene oglede, piknik kosilo in zabavo z ansamblom Mira Klinca.

Vse dodatne informacije o dogodku dobite pri pred. RTZ SAŠKA, Francu Špeglu na naslovu franc.spegel@gmail.com ali na telefonu 041 753 402.

Priloge

Oglejte si tudi