Iskalni niz: Mesto:

Mostarsko poletje 2020

Prireditev traja od 26.07.2020 do 30.08.2020

Kulturno-zabavni in filmskimi dogodki...
Preberi več

Mostarsko poletje

Prireditev traja od 26.07.2020 do 30.08.2020

Spoštovani.

V Turističnem društvu Most na Soči smo se letos odločili, da bomo zaradi trenutne situacije glede virusa »COVID 19« organizirali v mesecu avgustu več manjših dogodkov (26) ob jezeru na Mostu na Soči, za kar smo pridobili tudi dovoljenje s strani NIJZ-ja in upravne enote Tolmin.
Vse prireditve, ki jih bomo izvedli imajo prost vstop in so namenjene vsem prebivalcem Mosta na Soči in njene okolice ter tudi turistom, ki letos počitnikujejo v naših krajih. Program je letos še dodatno obogaten z novimi zvrstmi in tako z dodatnimi možnostmi za promocijo celotnega Mosta na Soči in doline Soče.
V priponki si lahko ogledate letak dogodkov v okviru prireditev pod imenom Mostarsko poletje 2020 na Mostu na Soči.
Vse dogodke/spremembe lahko spremljate na FB strani društva https://www.facebook.com/tdmostnasoci

Vljudno vabljeni.

Ekipa TD Most na Soči

W: www.mostnasoci.si
F: https://www.facebook.com/tdmostnasoci

Velikonočni pirhi v servietni tehniki

Prireditev traja od 05.04.2020 do 31.12.2020

Spletna delavnica ...
Preberi več

Priloge:

Spomladanska in jesenska zasaditev cvetličnih korit in

Prireditev traja od 01.01.2020 do 30.10.2020

Društvo vsako leto zasadi cvetlična korita  in odslužene smetnjake z rožami. Korita in smetnjaki so razporejeni po celem kraju in na mostovih. Skrbi za redno zalivanje.