Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

Tekmovanje za Zlato kuhalnico

Tekmovanje za Zlato kuhalnico je namenjeno učencem osnovnih šol od 6. do 8. razreda. Vključuje pisni izdelek in pripravo določenih nacionalnih jedi.

Razpis 8. Zlata kuhalnica

Dodano: 29.11.2016

Turistična zveza Slovenije v šolskem letu 2016/2017 razpisuje 8. tekmovanje za ZLATO KUHALNICO. V njem lahko sodelujejo učenci od 6. do 8. razreda osnovne šole. Letošnji izbrani jedi sta kranjska klobasa kot osnovna sestavina glavne jedi in sladki skutini štruklji. Prijave sprejemamo do 10. januarja 2017.

Priloge:

7. državno tekmovanje Zlata kuhalnica 2016

Dodano: 17.10.2016

V sklopu 63. Gostinsko turističnega zbora Slovenije je 12. oktobra 2016 v Zdravilišču Radenci potekalo državno tekmovanje za Zlato kuhalnico. Na tekmovanju je svoje kuharske spretnosti v pripravi oženjene kaše in ajdovega krapca predstavilo petnajst osnovnih šol iz vse Slovenije. Zlato kuhalnico so prejeli učenci OŠ Lava Celje, srebrno kuhalnico so prejeli učenci OŠ dr. Janeza Mencingerja Bohinjska Bistrica, bronasto pa učenci OŠ Božidarja Jakca Ljubljana. Vse tri ekipe chef Uroš Štefelin iz Vile Podvin vabi na kuharsko delavnico. 

Priloge:

Galerije:

7. Zlata kuhalnica Celje, 26. maj 2016

Dodano: 26.05.2016

V četrtek, 26. maja 2016 je na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Celju potekalo regijsko tekmovanje za Zlato kuhalnico. Na njej so se mladi kuharski mojstri sedmih osnovnih šol pomerili v pripravi oženjene kaše in ajdovega krapca. Ekipam čestitamo za okusno pripravljene jedi. Pet ekip je za svoje kuharske spretnosti prejelo srebrna priznanja, dve ekipi pa zlato priznanje.

Priloge:

Galerije:

7. Zlata kuhalnica Novo mesto, 25. maj 2016

Dodano: 25.05.2016

V sredo, 25. maja 2016 je na Srednji gostinski in turistični šoli v Novem mestu potekalo regijsko tekmovanje za Zlato kuhalnico. Na njej so se mladi kuharski mojstri sedmih osnovnih šol pomerili v pripravi oženjene kaše in ajdovega krapca. Ekipam čestitamo za okusno pripravljene jedi. Pet ekip je za svoje kuharske spretnosti prejelo srebrna priznanja, dve ekipi pa zlato priznanje.

Priloge:

Galerije:

7. Zlata kuhalnica Ljubljana, 24. maj 2016

Dodano: 24.05.2016

V torek, 24. maja 2016 je na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Ljubljani potekalo regijsko tekmovanje za Zlato kuhalnico. Na njej so se mladi kuharski mojstri enaidvajsetih osnovnih šol pomerili v pripravi oženjene kaše in ajdovega krapca. Ekipam čestitamo za okusno pripravljene jedi. Dvanajst ekip je za svoje kuharske spretnosti prejelo srebrna priznanja, devet ekipi pa zlato priznanje.

Priloge:

Galerije: