Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

Tekmovanje za Zlato kuhalnico

Tekmovanje za Zlato kuhalnico je namenjeno učencem osnovnih šol od 6. do 8. razreda. Vključuje pisni izdelek in pripravo določenih nacionalnih jedi.

Razpis Zlata kuhalnica

Dodano: 27.11.2013

Turistična zveza Slovenije v šolskem letu 2013/2014 razpisuje 5. tekmovanje za ZLATO KUHALNICO. V njem lahko sodelujejo učenci od 6. do 8. razreda osnovne šole. Letos bodo učenci tekmovali v pripravi rižote in istrskih fritul. Prijave sprejemamo do 16. decembra 2013.

Priloge:

4. Državno tekmovanje Zlata kuhalnica 2013

Dodano: 11.10.2013

V sklopu 60. Gostinsko turističnega zbora Slovenije je 8. oktobra 2013 v Podčetrtku potekalo državno tekmovanje za Zlato kuhalnico. Na tekmovanju je svoje kuharske spretnosti predstavilo osemnajst osnovnih šol iz vse Slovenije. Zlato kuhalnico so prejeli učenci OŠ Nove Jarše Ljubljana, srebrno kuhalnico so prejeli učenci OŠ Pod Goro Slovenske Konjice, bronasto pa učenci OŠ Primoža Trubarja Velike Lašče.

Priloge:

Galerije:

Regijsko tekmovanje Zlata kuhalnica Maribor, 21. maj 2013

Dodano: 24.05.2013

Na Srednji šoli za gostinstvo in turizem Maribor je 21. maja 2013 potekalo regijsko tekmovanje za Zlato kuhalnico. Na njej so se učenci šestnajstih osnovnih šol pomerili v pripravi testenin z omako in nadevanih jabolk. Trinajst ekip je za svoje kuharske mojstrovine prejelo srebrna priznanja, tri ekipe pa zlata priznanja. Učenke in učenci OŠ Majšperk, OŠ Toneta Čufarja Maribor in OŠ Sladki vrh se bodo oktobra na gostinsko turističnem zboru pomerile še na državnem tekmovanju v Termah Olimia.

Priloge:

Galerije:

Regijsko tekmovanje Zlata kuhalnica Ljubljana, 10. maj 2013

Dodano: 10.05.2013

Na Srednji šoli za gostinstvo in turizem Ljubljana je 10. maja 2013 potekalo regijsko tekmovanje za Zlato kuhalnico. Na njej so se učenci dvaindvajsetih osnovnih šol pomerili v pripravi testenin z omako in nadevanih jabolk. Šestnajst ekip je za svoje kuharske mojstrovine prejelo srebrna priznanja,šest ekip pa zlata priznanja. Učenke in učenci OŠ Vodmat Ljubljana, OŠ Nove Jarše Ljubljana, OŠ Primoža Trubarja Velike Lašče in OŠ Toneta Tomšiča Knežak se bodo oktobra na gostinsko turističnem zboru pomerile še na državnem tekmovanju v Termah Olimia.

Priloge:

Galerije:

Regijsko tekmovanje Zlata kuhalnica Radovljica, 9. maj 2013

Dodano: 09.05.2013

Na Srednji gostinsko turistični šoli v Radovljici je 9. maja 2013 potekalo regijsko tekmovanje za Zlato kuhalnico. Na njej so se učenci desetih osnovnih šol pomerili v pripravi testenin z omako in nadevanih jabolk. Osem ekip je za svoje kuharske mojstrovine prejelo srebrna priznanja, dve ekipi pa zlati priznanji. Za zlati priznanji sta skuhali ekipi OŠ Simona Jenka Smlednik in OŠ Cerkno, ki se bosta oktobra na gostinsko turističnem zboru pomerili še na državnem tekmovanju v Termah Olimia.

Priloge:

Galerije: