Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

Tekmovanje za Zlato kuhalnico

Tekmovanje za Zlato kuhalnico je namenjeno učencem osnovnih šol od 6. do 8. razreda. Vključuje pisni izdelek in pripravo določenih nacionalnih jedi.

7. Zlata kuhalnica Radovljica, 12. maj 2016

Dodano: 12.05.2016

V četrtek, 12. maja 2016 je na Srednji gostinski in turistični šoli Radovljica potekalo regijsko tekmovanje za Zlato kuhalnico. Na njej so se mladi kuharski mojstri enajstih osnovnih šol pomerili v pripravi oženjene kaše in ajdovega krapca. Ekipam čestitamo za okusno pripravljene jedi. Sedem ekip je za svoje kuharske spretnosti prejelo srebrna priznanja, štiri ekipe pa zlato priznanje.

Priloge:

Galerije:

7. Zlata kuhalnica Radenci, 10. maj 2016

Dodano: 10.05.2016

V torek, 10. maja 2016 je na Srednji šoli za gostinstvo in turizem Radenci potekalo regijsko tekmovanje za Zlato kuhalnico. Na njej so se mladi kuharski mojstri desetih osnovnih šol pomerili v pripravi oženjene kaše in ajdovega krapca Ekipam čestitamo za okusno pripravljene jedi. Sedem ekip je za svoje kuharske spretnosti prejelo srebrna priznanja, tri ekipe pa zlato priznanje.

Priloge:

Galerije:

7. Zlata kuhalnica Maribor, 9. maj 2016

Dodano: 09.05.2016

V ponedeljek, 9. maja 2016 je na Srednji šoli za gostinstvo in turizem Maribor potekalo regijsko tekmovanje za Zlato kuhalnico. Na njej so se mladi kuharski mojstri dvanajstih osnovnih šol pomerili v pripravi oženjene kaše in ajdovega krapca, ki so jih pripravili z različnimi dodatki kot so brusnice, jagode ...  Ekipam čestitamo za okusno pripravljene jedi. Osem ekip je za svoje kuharske spretnosti prejelo srebrna priznanja, štiri ekipe pa zlato priznanje.

Priloge:

Galerije:

7. Zlata kuhalnica Izola, 5. maj 2016

Dodano: 05.05.2016

V četrtek, 5. maja 2016 je na Srednji šoli Izola potekalo regijsko tekmovanje za Zlato kuhalnico. Na njej so se mladi kuharski mojstri osmih osnovnih šol pomerili v pripravi oženjene kaše in ajdovega krapca. Šest ekip je za svoje kuharske spretnosti prejelo srebrna priznanja, dve ekipe pa zlato priznanje.

Priloge:

Galerije:

Seminar s praktično delavnico 2016

Dodano: 14.04.2016

Aprila je za mentorje tekmovanja učencev osnovnih šol za Zlato kuhalnico potekal seminar s praktično delavnico. Glavni namen je bil obogatitev znanja na področju priprave jedi iz kaše v kombinaciji z različnimi živili in izdelava ajdovega krapca. Gradivo seminarja

Priloge: