Kino jezero

Predstavljajte si udobne stole in površino za ležanje, nad vami poletno jasno nebo, hladno pijačo ter prijeten večerni veter. Pred vami pa veliko filmsko platno in filmske zgodbe, ki pritegnejo, posrkajo in prevzamejo. To je KINO JEZERO.

Kdaj

• 24. jul 2022 - 24. jul 2022

Kje

• Terasa Vodne hiše - Most na Soči

Predstavljajte si udobne stole in površino za ležanje, nad vami poletno jasno nebo, hladno pijačo ter prijeten večerni veter. Pred vami pa veliko filmsko platno  in filmske zgodbe, ki pritegnejo, posrkajo in prevzamejo. To je KINO JEZERO.

V sodelovanju s  Kinogledališče Tolmin bo TD most na Soči izvedlo 8 zaporedne nedeljske filmskih večerov, od 10. 7. do 28. 8. 2022. Turistično društvo prizorišče pripravlja tik ob akumulacijskem jezeru na Mostu na Soči, na terasi ob Vodni hiši.

Filmski večeri Kina jezero so namenjeni lokalnim prebivalcem, naključnim obiskovalcem in turistom, ki bodo filmsko doživetje ob jezeru izkusili v edinstveni atmosferi urejenega okolja Mosta na Soči. Priporočamo, da tudi sami poskrbite za udobje, s seboj lahko tudi sami prinesete ležalnik ali udoben stol, zaradi sveže sape z jezera pa so priporočljiva tudi toplejša oblačila ali odeja. Poskrbljeno bo za ponudbo pijače in spremljevalni program.

Filmi so opremljeni s slovenskimi podnapisi, v slovenskem jeziku ali pripovedovani.

Oglejte si tudi

Praznik žetve na Žirovskem Vrhu