Dogodki

Koupatlon

Dogodek Koupatlon navdih črpa iz priljubljenega televizijskega šova Exatlon. Športni dogodek bo potekal na metliškem kopališču, zadnjo avgustovsko soboto, kjer se bomo zbrali vsi ljubitelji športa in avanture.

Kdaj

  • 26. avg 2023 - 26. avg 2023

Kje

  • Metliško kopališče

Dogodek Koupatlon navdih črpa iz priljubljenega televizijskega šova Exatlon.  Športni dogodek bo potekal na metliškem kopališču, zadnjo avgustovsko soboto, kjer se bomo zbrali vsi ljubitelji športa in avanture. 

Osrednje dogajanje bo vsekakor tekmovanje na spektakularnem poligonu, ki nas bo spomnil na izjemno zahtevne izzive iz Exatlona. Tekmovanje bo potekalo tako posamično kot v skupinah, s čimer bomo ustvarili dinamično in navdušujočo izkušnjo. 

Obeta se nam dan poln druženja, zabave in športnih aktivnosti. Poleg tekmovalnega dela Koupatlona se bodo odvijale tudi obstranske športne aktivnosti, kot so odbojka na mivki, metliški tenis in ping pong. 

Za glasbeno vzdušje bo poskrbel DJ Michaleangelo, ki bo ustvaril super atmosfero za vse udeležence. 

Veseli smo, da bomo na dogodku gostili tudi posebna gosta, Sama Petjeta in Laro Deu, ki sta se izkazala v prvi sezoni slovenske različice Exatlona. Imeli boste priložnost spoznati te izjemne tekmovalce in z njimi deliti svoje navdušenje ter izkušnje. 

Obilo smeha, adrenalina in nepozabnih trenutkov vas čaka na Koupatlonu. Ne zamudite te edinstvene priložnosti, da se preizkusite na poligonu in se pomerite s prijatelji ter ostalimi navdušenimi udeleženci. Za hrano, pijačo in druga presenečenja bodo poskrbeli domači belokranjski ponudniki.

Prijavo na dogodek in več informacij dobite na naslednjem TUKAJ

Oglejte si tudi

Dogodki

ETNOLOŠKA PRIREDITEV MLEKA POLNA SKLEDA

  • 26. avg 2023 10:00 - 26. avg 2023 13:00
  • Turistično društvo Tuhinjska dolina
Dogodki

XVIII. ETNOLOŠKI DNEVI

  • 26. avg 2023 10:00 - 26. avg 2023 13:00
  • Turistično društvo Tuhinjska dolina
Dogodki

Starotrški dan v Šaleku

  • 26. avg 2023 15:00 - 26. avg 2023 20:00
  • Turistična zveza Velenje

Pridobite svojo Člansko Kartico

Članska kartica

Prijavite se na naše E-novice

Prijava na e-novice