2. BISEROV VIKEND

Druženje z otroki, filmski večer s kokicami, spanje in izdelava rož iz krep papirja

Turistično društvo Vinska Gora

09. september 2022

Deli s prijatelji

Drugi Biserov vikend, 9. 9. in 10.9. 2022, je bil namenjen otrokom, ki smo jim prikazali kulturno dediščino naših babic in dedkov. Želeli smo se sprehoditi po Učni poti škrata Bisera, a nam je zagodel »krojač« - dež; zato smo prireditev priredili kar v župnijskih prostorih Župnije Šentjanž na Vinski Gori. V spominskem parku smo se igrali športne igre, sledila je večerja z gostiteljem, gospodom župnikom, Tonetom Krašovcem. Po večerji smo imeli filmski večer z neomejeno količino pokovke in ljube pijače v zgornji dvorani Krstnikovega doma, v spodnji dvorani smo potem vsi spali.

Naslednji dan, po zajtrku nas je že čakala gospa Rezka Lesjak, ki nam je prikazala izdelavo rožic iz krep papirja. Otroci so bili zelo navdušeni, zato smo sklenili, da delavnico 14 dni pred veliko nočjo, ponovimo! Takrat vabljeni tudi Vi! Spremljajte nas na Facebook strani TD Vinska Gora.

Dobrodošli vnajlepšem kraju, v Vinski Gori, kjer se za vsakega kaj najde! Pridite in se prepričajte!

Oglejte si tudi

6. FESTIVAL LANGAŠA