Novice

20. mednarodni festival Več znanja za več turizma

Turistična zveza Slovenije, Zavod RS za šolstvo in Center RS za poklicno izobraževanje razpisujejo 20. mednarodni festival Več znanja za več turizma na temo ŠPORTNA DOŽIVETJA BOGATIJO MLADINSKI TURIZEM.

25. avgust 2022

Deli s prijatelji

Turistična zveza Slovenije, Zavod RS za šolstvo in Center RS za poklicno izobraževanje razpisujejo 20. mednarodni festival Več znanja za več turizma na temo ŠPORTNA DOŽIVETJA BOGATIJO MLADINSKI TURIZEM, saj sta šport in rekreacija pomemben segment turističnega sektorja.

V Sloveniji poteka veliko odmevnih, svetovno znanih športnih prireditev kot npr. Olimpijski festival evropske mladine, ki ga bo prihodnje leto gostil Maribor ali Svetovni pokal v Biatlonu, ki bo na Pokljuki prav tako prihodnje leto, FIS Svetovni pokal v smučarskih skokih v Planici, tekmah FIS v alpskem smučanju v Kranjski Gori (Vitranc) in Mariboru (Zlata Lisica), veslaške tekme na Bledu, številnih tekaških maratonih – od Ljubljanskega, Istrskega do Maratona treh src v Radencih, kolesarski maraton Franja, … Z letošnjo temo želimo udeležence festivala spodbuditi, da v okviru naštetih prireditev ali v okviru tradicionalnih športnih prireditev v kraju, razmislijo, kako prireditev dopolniti oziroma popestriti s turistično ponudbo za mlade ljudi, pa najsi gre za tekmovalce ali obiskovalce oziroma turiste.

Sodelovanje na festivalu vključuje pisno predstavitev turističnega proizvoda, izdelavo promocijskega spota in predstavitev na sejmu Alpe-Adria.

Rok za oddajo prijavnic je 30. september 2022.

 

 

Priloge

Razpis
343.74 KB
Pravnilnik
745.47 KB

Oglejte si tudi

Novice

Poletna počitniška akcija: Slovenija za mlade

13. Jun 2024
Novice

Vasi se predstavijo

Turistično društvo Laporje
13. Jun 2024
Novice

obvodni kraji

Turistično društvo Šentilj pri Velenju
01. Jun 2024

Pridobite svojo Člansko Kartico

Članska kartica

Prijavite se na naše E-novice

Prijava na e-novice