Novice

Avanture brez cenzure: Razpis za najboljši produkt/idejo iz turizma on/na vodi za mlade

Na razpisu lahko sodelujejo mladi oz. skupine znotraj šol/fakultet, turističnih društev, zavodov, mladinskih organizacij in drugih organizacij. Več informacij v priloženem razpisu.

12. april 2022

Deli s prijatelji

Spoštovani, mlade od 16 do 29 let vabimo k sodelovanju na razpisu Avanture brez cenzure: RAZPIS ZA NAJBOLJŠI PRODUKT/IDEJO IZ TURIZMA OB/NA VODI ZA MLADE. Razpis poteka od 12. aprila do 23. maja 2022.

Eno od poslanstev Turistične zveze Slovenije je tudi navduševanje mlajših generacij za turizem. V ta namen smo v letu 2022 začeli uresničevati nov projekt Avanture brez cenzure, ki je namenjen mladim od 15 do 29 leta in sicer vsem tistim, ki živijo na področju obvodnih krajev Slovenije, se pravi ob jezerih, potokih in rekah, ali pa je njihov produkt vezan na tovrstna območja.

Mlade želimo spodbuditi, da pred letošnjim poletjem sami razmislijo o dejavnostih in aktivnostih povezanih s preživljanjem prostega časa ob/na vodi, ki bi jim omogočile  sproščen, aktiven in trajnostno naravnan poletni oddih.

Na razpisu lahko sodelujejo mladi oz. skupine znotraj šol/fakultet, turističnih društev, zavodov, mladinskih in drugih organizacij.

Več informacij v priloženem razpisu.

Prosimo, da obvestilo o razpisu posredujete vsem zainteresiranim.

Vabljeni k sodelovanju!

Ekipa TZS

Oglejte si tudi

Novice