Novice

Božično drevo želja

ob vstopu v trg Braslovče smo člani turističnega društva decembra postavili z lučkami osvetljeno smreko in tablo z napisom:« VABLJEN, DA NA SMREKO OB MENI OBESIŠ OKRASEK Z LEPO ŽELJO ALI MISLIJO.

Turistično društvo Braslovče

01. januar 2022

Deli s prijatelji

ob vstopu v trg Braslovče, na mestu, kjer je nekoč stal zadružni dom, smo začetek decembra postavili z lučkami osvetljeno smreko in tablo z napisom:« VABLJEN, DA NA SMREKO OB MENI OBESIŠ OKRASEK Z LEPO ŽELJO ALI MISLIJO. DOBRE MISLI SPREMINJAJO SVET NA BOLJE«.

Takšen, kot je zapis, je tudi naslov projekta, ki je potekal vse do 31. 12., 2021 z namenom, da postane vsem občanom, smrečica, božično drevo želja, ki bo vsakega mimoidočega z izobešanjem, z željami in dobrimi mislimi popisanimi okraski, razveselilo in mu izpolnilo tudi kakšno željo. Pod idejno zasnovo članice TD Braslovče Tjaše Slemenšek, sodelujejo pri projektu Turistično društvo Braslovče in Občina Braslovče.

Sredi snežne beline je ob pravljični tabli in ob mogočnim, z lučkami ožarjenim drevesom želja, postalo živahno. S toplino v srcu in navdušenjem so tako najmlajši kot malo starejši udeleženci dogodka obešali okraske, popisane ali porisane z dobrimi željami in mislimi.

Oglejte si tudi

Novice

Zaključni festival Turizmu pomaga lastna glava navdušil obiskovalce

16. May 2024
Novice

blagoslov motorjev

Turistično društvo Šentilj pri Velenju
12. May 2024
Izjave za javnost

Na tržnici v Medvodah Okusni zakladi

08. May 2024

Pridobite svojo Člansko Kartico

Članska kartica

Prijavite se na naše E-novice

Prijava na e-novice