Novice

Fotografski natečaj ob 50. obletnici gozdnih učnih in tematskih poti v Sloveniji

Turistična zveza Slovenije skupaj s fotografskim društvom Grča in Zavodom za gozdove Slovenije ob okrogli obletnici išče najboljše fotografije poti ali motivov ob/na poti. Bogate denarne nagrade.

20. november 2023

Deli s prijatelji

Na natečaju z bogatimi denarnimi nagradami lahko sodelujejo tako ljubiteljski kot poklicni fotografi z vsega sveta. Vsak udeleženec lahko sodeluje s po največ šetimi barvnimi in črno belimi fotografijami. Na natečaju lahko sodelujete le s fotografijami, ki so bile posnete na/ob katerikoli učni ali tematski gozdni poti v Sloveniji. Vsebina fotografije ni nujno vezana na prikaz same poti, pomembno je, da je fotografija nastala ob/na poti. V poštev pridejo fotografije same poti, ter cel spekter ostalih motivov, okoliško pokrajino, ljudi, kraje ob poti, živalski in rastlinski svet, znamenitosti in podobno. 

Rok za oddajo fotografij: 30. junij 2024 

Več: https://www.natecaj.eu/PDF/RazpisTP.pdf  

Javna podelitev nagrad in odprtje razstave z nagrajenimi in sprejetimi deli bo v Ljubljani na Jakopičevem sprehajališču, 20. novembra 2024. Razstava na prostem s fotografijami velikega formata bo na ogled predvidoma do 15 januarja 2025. Organizator bo ob otvoritvi razstave izdal tiskan katalog, ki ga brezplačno prejmejo vsi ideleženci natečaja, najkasneje do 20. novembra 2024. 

Stran za prijavo: Domov (natecaj.eu)

Naslovna fotografija: Vodomčev gaj, Avtor: Joško Šimic 

 

 

 

Priloge

Razpis
188.53 KB

Oglejte si tudi

Novice

Zima na Grilovi domačiji

Turistično društvo Šentilj pri Velenju
05. Dec 2023
Novice

"Turistični vodnik mora biti predvsem prilagodljiv"

08. Dec 2023
Novice

Namenite nam 1% dohodnine

30. Nov 2023

Pridobite svojo Člansko Kartico

Članska kartica

Prijavite se na naše E-novice

Prijava na e-novice