Klepet na naj poti 2022 bo v Vodomčevem gaju

10. maj 2023

Deli s prijatelji

V petek 26. maja 2023 vljudno vabljeni v Vodomčev gaj, kjer bo potekal tradicionalni Klepet na naj poti 2022. Pot zelene rege v Vodomčevem gaju je bila na Dnevih slovenskega turizma 2022 izbrana za najboljšo tematsko pot 2022 in sicer v okviru natečaja Turistične zveze Slovenije Moja dežela – lepa in gostoljubna. Na prvo mesto se je skupaj z njo zavihtela tudi Pot med krošnjami Pohorje. Na natečaju je sodelovalo 35 tematskih poti.

Klepet na naj poti je namenjen skrbnikom in načrtovalcem tematskih poti, predstavnikom inštitucij, ki se ukvarjajo z razvojem na področju tematskih poti, predstavnikom destinacijskih organizacij (LTO, TIC, občine), turističnim agencijam in organizacijam, predstavnikom lokalnih skupnosti in vsem zainteresiranim posameznikom.

Prijave: https://tzs.link/DogodekPrijava/Create?dogodekId=5894&kotClan=False

Priloge