Novice

Mladi in zdravilni turizem – glasujte za naj promocijski spot

Turistična tržnica s predstavitvijo bo potekala 23. marca 2022, prvi dan sejma Alpe-Adria v Ljubljani.

14. marec 2022

Deli s prijatelji

Tema letošnjega 19. mednarodnega tekmovanja Več znanja za več turizma je VODA IN ZDRAVILNI TURIZEM. V sklopu teme so se srednješolci in študentje v nalogah osredotočili na zdravilne učinke vode ter turistične produkte, v katerih so v ospredje postavili dogodivščine ob/na vodi. Mladi so raziskovali tudi zdravilne izvire, terme in toplice.

Turistična tržnica s predstavitvijo bo potekala prvi dan sejma Alpe-Adria v Ljubljani. V Dvorani A1 se bo predstavilo 24 srednješolskih in višješolskih ekip iz Slovenije in tujine (Srbija, BIH in Hrvaška). Na sejmu bodo mladi na stojnicah predstavili zamisli za nove turistične produkte povezane z vodo in zdravilnim turizmom, posneli pa so tudi že promocijske spote. 

V sredo 16. 03. ob 8.00 uri zjutraj bodo promocijski spoti dostopni na naši spletni strani, na kateri boste lahko glasovali za najboljši promocijski video, ki so ga posneli dijaki oz. študenti. Vabljeni, da se glasovanja udeležite v čim večjem številu. Srednja ali višja šola z najboljšim spotom po izbiri »ljudstva«, bo prejela posebno priznanje.

Glasovati je mogoče od 16. do 23. marca 2022 do 17. ure, ko bo potekala tudi turistična tržnica.

Vabljeni k ogledu spotov in stojnic!

GLASUJ ZDAJ!

Oglejte si tudi

Novice

Poletna počitniška akcija: Slovenija za mlade

13. Jun 2024
Novice

Vasi se predstavijo

Turistično društvo Laporje
13. Jun 2024
Novice

obvodni kraji

Turistično društvo Šentilj pri Velenju
01. Jun 2024

Pridobite svojo Člansko Kartico

Članska kartica

Prijavite se na naše E-novice

Prijava na e-novice