Novice

Moja dežela 2024

Tudi letos bomo v sklopu projekta promovirali turistično ponudbo Slovenije, ki je vključena v mobilno aplikacijo »Moj izlet« ter tako domačega gosta nagovarjali k odkrivanju lepot zdravilne Slovenije.

31. maj 2024

Deli s prijatelji

Objavljen je razpis vseslovenskega natečaja Moja dežela, ki predstavlja nadgradnjo tradicionalnega tekmovanja »Moja dežela – lepa in gostoljubna«. Glavni cilj projekta je spodbujanje urejenosti, gostoljubnosti in kakovosti turistične ponudbe po vsej Sloveniji.

Tudi letos bomo v sklopu projekta promovirali turistično ponudbo Slovenije, ki je vključena v mobilno aplikacijo »Moj izlet« ter tako domačega gosta nagovarjali k odkrivanju lepot Slovenije. Glede na to, da se bo Turistična zveza Slovenije v prihodnje osredotočila na razvoj in promocijo zdravilnih doživetij, vas pozivamo, da v vaš enodnevni izlet, ki ga mora vsebovati prijava, vključite vsaj eno zdravilno doživetje, saj bomo le-te skozi vse leto dodatno promovirali.

Prijave sprejemamo do 21. junija 2024 preko spletne aplikacije na naši strani. Če prvič sodelujete v akciji Moja dežela 2024, se za vstop v aplikacijo najprej registrirajte na povezavi https://turisticna-zveza.si/registracija ali pa s klikom na banner na naši spletni strani .

V postopku registracije si boste določili uporabniško ime (e-mail) in geslo. Po uspešni registraciji prejmete na vaš mail (up. ime) obvestilo, da se lahko prijavite v sistem za spletno oddajo prijav za izbor Moja dežela 2024,. S klikom na Vpis v sistem se odpre stran Aktivne vloge, kjer se nahajajo tudi navodila za oddajo vlog. Prijava je sestavljena iz več korakov, izpolnite samo korake- kategorije za katere oddajate prijavo. Prijavo ni potrebno oddati takoj, ampak jo lahko dopolnjujete, dokler želite oziroma do roka za oddajo, 21.6.2024. Če ste v izboru "Moja dežela - lepa in gostoljubna" sodelovali že lani, potem registracija ni potrebna in vstopate v aplikacijo na povezavi https://turisticna-zveza.si/prijava.

Slovesna podelitev priznanj pod častnim pokroviteljstvom predsednice RS Nataše Pirc Musar bo potekala v okviru Dnevov slovenskega turizma 18. novembra 2024 v Laškem.

Razpisni pogoji se nahajajo v prilogi. 

 

Oglejte si tudi

Novice

Poletna počitniška akcija: Slovenija za mlade

13. Jun 2024
Novice

Vasi se predstavijo

Turistično društvo Laporje
13. Jun 2024
Novice

obvodni kraji

Turistično društvo Šentilj pri Velenju
01. Jun 2024

Pridobite svojo Člansko Kartico

Članska kartica

Prijavite se na naše E-novice

Prijava na e-novice