Moja dežela - lepa in gostoljubna 2023: Izlet po vaši meri

Letos bomo v sklopu projekta promovirali turistično ponudbo Slovenije, ki je vključena v mobilno aplikacijo »Slovenski turistični vodnik« ter tako domačega gosta nagovarjali k odkrivanju lepot zelene Slovenije.

26. maj 2023

Deli s prijatelji

Objavljen je razpis vseslovenskega natečaja Moja dežela – lepa in gostoljubna, v katerem izbiramo najlepša in najbolj gostoljubna slovenska mesta, vasi, kraje, glampinge, hostle, tematske poti ter mestna, trška in vaška jedra.

Letos bomo v sklopu projekta promovirali turistično ponudbo Slovenije, ki je vključena v mobilno aplikacijo »Moj izlet« ter tako domačega gosta nagovarjali k odkrivanju lepot zelene Slovenije in lokalne kulinarične ponudbe. Mobilno aplikacijo še pred pričetkom poletne sezone povezujemo z novim spletnim portalom moj-izlet.si, ki bo uporabnikom omogočal, da si sestavijo načrte za izlete po svoji meri ali pa se odpravijo na vnaprej pripravljen izlet po vašem priporočilu.

V prijavi posebej izpostavite predloge za enodnevni izlet po meri domačinov (lokalne znamenitosti, doživetja, kulinarična ponudba, delavnice…..). Samo z vašim sodelovanjem bomo uspeli uresničiti naše ambicije: da novi spletni portal postane vodilni slovenski turistični portal, ki bo vsem zainteresiranim omogočal brezplačno odkrivanje tudi najbolj skritih kotičkov.

Našo zeleno zgodbo nadgrajujemo v zdravo zgodbo, kot podpisniki zaveze MANJ plastike, VEČ trajnosti pa vse sodelujoče spodbujamo tudi k izločanju izdelkov iz plastike in našega vsakdana.

Prijave sprejemamo do 15. junija 2023 preko spletne aplikacije na naši strani. Če prvič sodelujete v akciji MDLG, se za vstop v aplikacijo najprej registrirajte na povezavi https://turisticna-zveza.si/registracija ali pa s klikom na banner na naši spletni strani . V postopku registracije si boste določili uporabniško ime (e-mail) in geslo. Po uspešni registraciji prejmete na vaš mail (up. ime) obvestilo, da se lahko prijavite v sistem za spletno oddajo prijav za MDGL 2023. S klikom na Vpis v sistem se odpre stran Aktivne vloge, kjer se nahajajo tudi navodila za oddajo vlog. Prijava je sestavljena iz več korakov, izpolnite samo korake- kategorije za katere oddajate prijavo. Prijavo ni potrebno oddati takoj, ampak jo lahko dopolnjujete, dokler želite oziroma do roka za oddajo, 15.6.2023. Če ste v akciji MDLG sodelovali že lani, potem registracija ni potrebna in vstopate v aplikacijo na povezavi https://turisticna-zveza.si/prijava.

Slovesna podelitev priznanj pod častnim pokroviteljstvom predsednice RS Nataše Pirc Musar bo potekala v okviru Dnevov slovenskega turizma med 13. in 15. novembrom 2023 v Novi Gorici.

Razpisni pogoji se nahajajo v prilogi.

Priloge

Oglejte si tudi

Vesele velikonočne praznike

29. Mar 2024