Predsednikove objave

Predsednikova zahvala ocenjevalcem akcije Moja dežela - lepa in gostoljubna

Predsednik TZS Pavle Hevka se zahvaljuje vsem ocenjevalcem natečaja Moja dežela - lepa in gostoljubna, ki letos praznuje 30-letnico delovanja.

31. avgust 2021

Deli s prijatelji

Pozdravljeni, moji dragoceni kolegi!

Akcija Moja dežela - lepa in gostoljubna slavi letos 30-letnico nadvse uspešnega, inovativnega in reprezentativnega delovanja po vsej Sloveniji, po kateri ste vi in vaši predhodniki ocenili malodane vse kotičke po naši čarobni deželi.

Ocene in razvrstitve od zmagovalca do vseh uvrščenih sodelujočih so vsem nam pri Turistični zvezi Slovenije, pa tudi mnogim drugim turističnim in drugim organizacijam nudile izvrsten smerokaz za smelo rast in kakovosten razvoj turistične panoge v vseh segmentih slovenske turistične ponudbe.

Vaše obsežno in vrhunsko delo v letošnjem letu je ob še vedno trajajoči epidemiji še toliko več vredno, kajti ves trud, ki ste ga tudi v letošnjem letu vložili v ocenjevanje in v vse druge spremljajoče aktivnosti, so neprecenljiva vrednost za našo organizacijo in za Slovenijo.

Morda vaše zavzetosti, angažiranosti, predanosti in sposobnosti javnost, ki ji niste tako na očeh, ne zna tako dobro oceniti, kot to lahko storim sam, ker sem bil nekoč tudi sam član podobnih komisij, zato vem, koliko naporov in časa je treba vložiti v to zdaj že vsem znano vseslovensko akcijo, ki ste jo kljub vsem preprekam izpeljali odlično.

Iskrena hvala vam za vse, kar ste postorili v okviru letošnje akcije Moja dežela - lepa in gostoljubna. Globoko spoštujem vaše vrline, ki so ob ocenjevanju slovenskih turističnih znamenitosti in objektov prišle do polnega izraza z vašimi poročili in prispevki. Globok poklon vsem vam.

Pavle Hevka, Predsednik TZS

Oglejte si tudi

Novice

Zaključni festival Turizmu pomaga lastna glava navdušil obiskovalce

16. May 2024
Novice

blagoslov motorjev

Turistično društvo Šentilj pri Velenju
12. May 2024
Izjave za javnost

Na tržnici v Medvodah Okusni zakladi

08. May 2024

Pridobite svojo Člansko Kartico

Članska kartica

Prijavite se na naše E-novice

Prijava na e-novice