Novice

Razpis Avanture brez cenzure: najboljši plakat/pingvin/brošura na temo zmanjševanja odpadne hrane

Mlade od 15 do 29 let vabimo k sodelovanju na razpisu Avanture brez cenzure na temo zmanjševanja odpadne hrane na turistični prireditvi brez plastike v vašem kraju.

20. september 2023

Deli s prijatelji

Mlade od 15 do 29 leta vabimo k sodelovanju na razpisu Avanture brez cenzure, v katerem iščemo najboljši plakat/pingvina/brošuro s humorističnim pridihom na temo zmanjševanja odpadne hrane na turistični prireditvi brez plastike v vašem kraju oziroma lokalni skupnosti. Z vašo kreativno rešitvijo boste udeležence turističnih prireditev na zabaven način spodbudili k zmanjševanju količin odpadne hrane oziroma smotrni sekundarni uporabi.

Z razpisom želimo pridobiti serijo plakatov/pingvinov/brošur, ki jih bomo objavili v posebnem katalogu, s katerim bomo lahko pozneje tudi na prireditvah in dogodkih Turistične zveze Slovenije promovirali trajnostno naravnane turistične prireditve brez odpadne hrane in odvečne plastike.

Na razpisu lahko sodelujejo mladi, v predvideni starostni skupini, oziroma skupine znotraj šol/fakultet, turističnih društev, zavodov, mladinskih organizacij in drugih organizacij.

Razpis poteka do 6. novembra 2023.

Priloge

Razpis
421.08 KB

Oglejte si tudi

Novice

Zima na Grilovi domačiji

Turistično društvo Šentilj pri Velenju
05. Dec 2023
Novice

"Turistični vodnik mora biti predvsem prilagodljiv"

08. Dec 2023
Novice

Namenite nam 1% dohodnine

30. Nov 2023

Pridobite svojo Člansko Kartico

Članska kartica

Prijavite se na naše E-novice

Prijava na e-novice