Novice

Slovenija za mlade/počitniška akcija

Mlade vabimo k pripravi Tik tok video spota s sloganom v slovenskem in/ali angleškem jeziku, s katerim želite sovrstnike doma in v tujini prepričati, da je Slovenija »kulska« destinacija za poletna doživetja.

23. junij 2022

Deli s prijatelji

Vam je med počitnicami včasih tudi dolgčas? Se radi kratkočasite s svojimi telefoni? Če ste odgovorili z da, potem je najnovejša akcija Turistične zveze Slovenije kot nalašč za vas. Zasnovali smo zabavno počitniško akcijo Slovenija za mlade. Generacijo od 15. do 29. leta vabimo k pripravi Tik tok video spota s sloganom v slovenskem in/ali angleškem jeziku, s katerim želite sovrstnike doma in v tujini prepričati, da je Slovenija »kulska« destinacija za poletna doživetja.

Spote nam lahko pošiljate celoten čas počitnic, do vključno 15. septembra 2022.Ob Svetovnem dnevu turizma bomo deset najboljših reklamnih kampanj, zasnovanih za objavo na družbenem omrežju Tik tok, predstavili širši javnosti. Najboljše bomo nagradili s svetlobnimi obroči za izdelavo selfijev. 

Prebudite svojo ustvarjalno žilico in ustvarite »odštekano« reklamno kampanjo s privlačnim sloganom, ki kar kliče k preživljanju aktivnega in trajnostno naravnanega oddiha v Sloveniji!

Oglejte si tudi

Novice

Namenite nam 1% dohodnine

30. Nov 2023
Novice

Nagrada Jakob 2024

30. Nov 2023
Novice

Zaključna prireditev in oddaja natečaja Moja dežela - lepa in gostoljubna 2023

21. Nov 2023

Pridobite svojo Člansko Kartico

Članska kartica

Prijavite se na naše E-novice

Prijava na e-novice