Spletne tržnice 18. mednarodnega festivala Več znanja za več turizma

11. maja se bo 24 srednjih in višjih šol iz Slovenije, Hrvaške in BIH predstavilo na spletnih tržnicah

10. maj 2021

Deli s prijatelji

Na mednarodnem festivalu Več znanja za več turizma letos sodeluje 24 srednjih in višjih šol iz Slovenije, Hrvaške ter Bosne in Hercegovine.

Vse ekipe so napisale kulinarično obarvano nalogo, posnele promocijski spot, jutri 11. maja pa se bodo predstavile na spletni tržnici. Po predstavitvi, ki se bo začela ob 13.00h, bomo razglasili rezultate.

Povezava do spletne tržnice: https://zoom.us/j/93757589700?pwd=S01uakpxcUwzTkg5MjJVSFZVR3hVZz09

Promocijski spoti so dostopni na naši spletni strani, na kateri lahko še jutri oddate svoj glas za najboljši promocijski video, ki so ga posneli dijaki oz. študenti. Vabljeni, da se glasovanja udeležite v čim večjem številu. Srednja ali višja šola z najboljšim spotom po izbiri »ljudstva«, bo prejela posebno priznanje.

Povezave do promocijskih video posnetkov, kjer je omogočeno glasovanje: https://turisticna-zveza.si/novica/spletno-glasovanje-vec-znanja-za-ve-turizma-moj-kraj-moj-chef

Oglejte si tudi

28. Srečanje turističnih društev Obvodnih krajev Slovenije

26. Apr 2024