Strokovni posvet: Parkiranje avtodomov ob vodi

Na razgovoru bo med drugim sodeloval minister za naravne vire, g. Uroš Brežan, na njem pa bodo tudi predstavniki Slovenske mreže postajališč za avtodome in predstavnik revije Avtodom.

23. maj 2023

Deli s prijatelji

V okviru že 27. Srečanja turističnih društev obvodnih krajev Slovenije, ki bo v Solkanu potekalo v soboto 27. 05. 2023, bo organiziran tudi strokovni strokovni posvet na temo Urejanje obvodnih zemljišč s poudarkom na prostorih za parkiranje avtodomov.

Gre za tematiko, ki je skupna večini naših obvodnih turističnih društev, zaradi tega bo vaše sodelovanje na razgovoru izjemno pomembno za doseganje skupnih ciljev. Na razgovoru bo med drugim sodeloval minister za naravne vire, g. Uroš Brežan, vodil ga bo Drago Bulc, sodelovali pa bodo tudi predstavniki Slovenske mreže postajališč za avtodome in predstavnik revije Avtodom.

Po posvetu je za sodelujoče načrtovan ogled Parka miru na Sabotinu.

Za vse ostale informacije, pojasnila, konkretne dogovore, pokličite predsednik Sveta obvodnih krajev Slovenije Iztoka Pipana: gsm 041 753 150 ali na mail: iztok.pipan@tv-m.si. Prosim, da udeležbo na posvetu potrdite do četrtka, 25. maja.

Na koncu še dve informaciji: letos bomo na srečanju izredno številčni, prijavljenih nas je že 400. Je pa odpovedal že lani dogovorjen gostitelj za srečanje prihodnje leto, zato vas pozivamo, da se prijavite, če bi bili prihodnje leto naš gostitelj.

Oglejte si tudi

Zaključni festival Turizmu pomaga lastna glava navdušil obiskovalce

16. May 2024

blagoslov motorjev