Turistično športno društvo Gora znova aktivno!

Z veseljem vam sporočamo, da je Turistično športno društvo Gora po premoru ponovno aktivno! V letu 2023 se s svežo energijo in novimi idejami podajamo v organizacijo pestrih dogodkov, ki bodo oživili Goro in privabljali obiskovalce iz bližine in daleč. Naš cilj je spodbujati aktivno preživljanje prostega časa v čudoviti naravi Gore, krepiti lokalno identiteto in tradicijo ter poskrbeti za nepozabna doživetja za vse generacije. V okviru društva bomo organizirali: Pohode in izlete s čudovitimi razgledi in bogato naravno dediščino. Športne dogodke, kot so turnirji v različnih športih, tekaške prireditve in kolesarske ture, ki bodo spodbudili gibanje in druženje. Kulturne prireditve, s poudarkom na lokalni tradiciji, folklore in glasbi, ki bodo bogatile kulturno ponudbo na Gori. Vabimo vse, ki jih veseli aktivno preživljanje prostega časa v lepi naravi, da se nam pridružijo na naših dogodkih. Skupaj bomo poskrbeli za nepozabna doživetja in ustvarili čudovite spomine! Spremljajte nas na družbenih omrežjih in spletni strani, kjer boste našli podrobnejše informacije o dogodkih in se lahko nanje prijavite. Turistično športno društvo Gora – aktivno za vas!

Turistično športno društvo Gora

23. april 2024

Deli s prijatelji

Vabljeni k spremljanju naše spletne strani: https://tsdgora.eu/