Moja dežela

Uradni rezultati akcije Moja dežela – lepa in gostoljubna v posameznih kategorijah

19. oktober 2020

Deli s prijatelji

V kategoriji Večja mesta je prvo mesto zasedlo VELENJE, sledita pa CELJE na drugem mestu in KRANJ na tretjem.

V kategoriji Srednja mesta je prvo mesto zasedel SLOVENJ GRADEC, sledita pa PTUJ na drugem mestu in NOVA GORICA na tretjem.

V kategoriji Mala mesta so prvo mesto zasedle CERKLJE NA GORENJSKEM, sledita pa RADLJE OB DRAVI na drugem mestu in ŠENTJUR na tretjem.  

V kategoriji Zdraviliški kraji je prvo mesto zasedlo LAŠKO, sledita pa ROGAŠKA SLATINA na drugem mestu ter PODČETRTEK na tretjem mestu.

V kategoriji Turistični kraji je prvo mesto zasedel BOVEC, sledita pa RADOVLJICA na drugem mestu in BOHINJ – BOHINJSKA BISTRICA na tretjem mestu. 

V kategoriji Izletniški kraji je prvo mesto zasedel GORSKO TURISTIČNI CENTER KOPE, sledita pa ČRNA NA KOROŠKEM na drugem in BEGUNJE NA GORENJSKEM na tretjem mestu.

V kategoriji Mestna jedra je prvo mesto zasedel ČRNOMELJ, sledita pa KAMNIK na drugem mestu in SLOVENJ GRADEC na tretjem mestu.

V kategoriji Vaška jedra je prvo mesto zasedla vas ŠMARTNO V BRDIH, sledita pa STARA FUŽINA na drugem mestu ter ADERGAS na tretjem mestu. Posebno priznanje je strokovna komisija podelila vasi SELŠČEK.

V kategoriji Trška jedra je prvo mesto zasedla ČRNA NA KOROŠKEM, sledita pa ŠENTJUR – ZGORNJI TRG na drugem mestu ter RIBČEV LAZ na tretjem mestu.

V kategoriji Kampi je prvo mesto zasedel KAMP DANICA BOHINJSKA BISTRICA, sledita pa KAMP KOREN KOBARID na drugem mestu ter CAMPING PLANA PIVKA na tretjem mestu.

V kategoriji Glampingi je prvo mesto zasedel GLAMPING OLIMIA ADRIA VILLAGE, sledita pa GOZDNA VASICA THEODOSIUS ter FOREST GLAMPING RESORT BLEGUŠ.

V kategoriji Mladinska prenočišča je prvo mesto zasedel MCC HOSTEL CELJE, sledita pa HOSTEL PEKARNA MARIBOR na drugem mestu ter YOUTH HOSTEL PROTEUS POSTOJNA.

V kategoriji Naj tematska pot je prvo mesto zasedla UČNA POT DRVOŠEC, sledita pa POHODNIŠKA POT JULIANA TRAIL na drugem mestu ter RAZGLEDNA UČNA POT DOVŽANOVA SOTESKA na tretjem mestu.

V kategoriji Naj Petrolovi bencinski servisi je prvo mesto zasedel  BS KOPER KOLODVORSKA, sledita pa BS SELNICA OB DRAVI na drugem mestu ter BS GORENJA VAS na tretjem mestu.

V kategoriji Spletno glasovanje – glas ljudstva je bil za najlepši zdraviliški kraj izbrano LAŠKO, za najlepši turistični kraj IZOLA, za najlepše večje mesto pa CELJE. 

Oglejte si tudi

Novice

Razpis za najemnika doma na Grmadi

Turistično društvo Grmada
23. Feb 2024
Novice

39. redna skupščina TZS

21. Feb 2024
Novice

Delavnica s chefom Urošem Štefelinom

20. Feb 2024

Pridobite svojo Člansko Kartico

Članska kartica

Prijavite se na naše E-novice

Prijava na e-novice