Moja dežela

Zaključeno glasovanje pri projektu Moja dežela – lepa in gostoljubna

21. julij 2020

Deli s prijatelji

V okviru projekta Moja dežela – lepa in gostoljubna, smo včeraj ob 24.00 uri zaključili spletno glasovanje, pri katerem smo letos zabeležili nadpovprečno število oddanih glasov. Prejeli smo jih kar 9 tisoč. Zahvaljujemo se vam za sodelovanje. Kako ste glasovali, si lahko ogledate na naši spletni strani Turistične zveze Slovenije.  Turistična Zveza Slovenije (http://www.turisticna-zveza.si/glasovanje-2020-oddajte-glas ).

Zaradi dobro pripravljenih kandidatur in izjemnega odziva je komisija odločila, da so prav vsi prijavljeni kandidati primerni za državno tekmovanje, v okviru katerega bomo z ocenjevanjem predvidoma začeli avgusta. O prihodu glasovalne komisije vas bomo pravočasno obvestili.

Naj slovensko mesto, kraj in tematsko pot bomo razglasili na Dnevih slovenskega turizma, ki bodo v Laškem potekali v sredini oktobra.

Projekt Moja dežela - lepa in gostoljubna je nekakšno lepotno tekmovanje slovenskih krajev in mest in poteka že 29. leto zapored. V okviru projekta ocenjujemo urejenost slovenskih krajev, skrb za okolje, kakovost turistične ponudbe ter gostoljubju lokalnih prebivalcev.

 

Oglejte si tudi

Novice

Čestitke ob Dnevu državnosti

24. Jun 2022
Novice

Slovenija za mlade/počitniška akcija

23. Jun 2022
Novice

Summer break po Ptujsko! - zmagovalec natečaja Avanture brez cenzure

07. Jun 2022

Pridobite svojo Člansko Kartico

Članska kartica

Prijavite se na naše E-novice

Prijava na e-novice