Novice

Zdaj je čas za kariero v turizmu

Med največjimi izzivi, s katerimi se sooča slovenski turizem, je pomanjkanje ustrezno usposobljenih kadrov.

04. februar 2022

Deli s prijatelji

Med največjimi izzivi, s katerim se sooča slovenski turizem, je pomanjkanje ustrezno usposobljenih kadrov. Zato sta Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Slovenska turistična organizacija skupaj s partnerji pristopila k izvedbi nacionalne promocijske kampanje poklicev v gostinstvu in turizmu.

Pripravili so kratek video spot namenjen promociji poklicev v gostinstvu in turizmu ob priložnosti informativnih dnevov za vpis v srednje šole, ki bodo potekali 11. in 12. februarja 2022. Video spot navaja tudi informacijo o informativnih dnevih 2022 ter poziva »Zdaj je čas za kariero v turizmu«. Dijaki, ki se bodo v šolskem letu 2022/23 vpisali na program gastronom-hotelir, so upravičenci do štipendije za deficitarne poklice.

Ključniki: #ifeelsLOVEnia #mojaslovenija #bodidelzgodbe.

Oglejte si tudi

Novice

Predstavite se v božični izdaji Lipovega lista

23. Nov 2022