Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Maribor v mesecu marcu za vas pripravlja dve ekskluzivni delavnici, ki ju bo vodila mednarodno priznana strokovnjakinja, dr. Kateryna Fedosova.
TRENDS IN FOOD DESIGN & ZERO-WASTE CULINARY PRACTICES
Kdaj? Sreda, 12. marec 2025
Kje? Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Maribor
Jezik izvajanja: Angleščina
Kaj lahko pričakujete?
Cena:
Za več informacij in prijavo obiščite našo spletno stran:
Kliknite tukaj za prijavo (https://vsgt.si/2024/12/17/trends-in-food-design-zero-waste-culinary-practices-sreda-12-3-2025/).
Ne zamudite priložnosti za pridobitev dragocenega znanja in izkušenj!
______________________________________________
ARTIFICIAL INTELLIGENCE IN HOTEL, RESTAURANT BUSINESS AND TOURISM
Kdaj? Četrtek, 13. marec 2025
Kje? Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Maribor
Jezik izvajanja: Angleščina
O predavanju:
Na predavanju boste spoznali:
Cena:
Za več informacij in prijavo obiščite našo spletno stran:
Kliknite tukaj za prijavo (https://vsgt.si/2024/12/17/artificial-intelligence-in-hotel-restaurant-business-and-tourism-cetrtek-13-3-2025/).
Ne zamudite priložnosti, da pridobite vpogled v prihodnost gostinsko-turističnega sektorja z vidika umetne inteligence!
Lepo vabljeni,
Ekipa VSGT Maribor