Slovenski turistični vodnik - digitalizirajmo lokalno turistično ponudbo

Imate v vašem kraju veliko vsebin in dogodkov, ki nimajo dovolj pozornosti? Bi si želeli turistično ponudbo predstaviti na enem mestu? Si želite sestaviti izlet po svojem okusu in ga naložiti na mobilno aplikacijo? Na spletni strani Turistične zveze Slovenije razvijamo nov produkt, konfigurator izletov z imenom Slovenski turistični vodnik.

O projektu
01. Feb 2022

Deli s prijatelji

Generalni pokrovitelj

Sponzorji
Projekta

O projektu

Turistična zveza Slovenije je bila v partnerstvu s Hišo! uspešna na javnem razpisu za digitalno preobrazbo nevladnih in prostovoljskih organizacij ter povečanje vključenosti njihovih uporabnikov v informacijsko družbo 2021–2023, ki ga je razpisalo Ministrstvo za javno upravo RS. V sklopu projekta “Digitalizirajmo lokalne turistične vsebine” bomo do septembra 2023 izvedli približno 25 izobraževanj na temo digitalnih znanj, oblikovali 5 novih digitalnih lovov na zgodbe in na spletni strani  www.turisticna-zveza.si  razvili konfigurator izletov, ki bo uporabniku omogočal, da si sam sestavi načrt za izlet ter ga povezali z aplikacijo Slovenski turistični vodnik, s pomočjo katerega si lahko uporabnik izbrane interesne točke na lokaciji tudi ogleduje. Da bi se konfigurator izletov čimprej zapolnil z  lokalno turistično ponudbo, bomo izvedli 20 usposabljanj za uporabo nove digitalne storitve. Na ta način bomo vzpostavili dodatno povezovanje med društvi in regijami ter lokalnimi ponudniki.

Projekt sofinancira MJU iz Sklada za NVO.

Objave v medijih:

TV Medvode: https://www.tv-m.si/2022/03/30/sejem-alpe-adria/

Gornja Radgona - delavnica https://youtu.be/zg04EQer7EE

Vabljeni k ogledu usposabljanj za uporabo nove digitalne storitve

Arhiv dogodkov

Slovenski turistični vodnik - digitalizirajmo lokalno turistično ponudbo-2023