Turistično društvo Zelena jama

O nas Aktualno

Naslov

  • Bezenškova 22,1000 LJUBLJANA

Predsednik

  • Maja Pirc

Kontaktne osebe

  • Boris Pirc; Maja Pirc

Deli s prijatelji

O nas

Turistično društvo Zelena jama je bilo ustanovljeno leta 1991. Deluje na širšem področju Zelene jame in v Četrtni skupnosti Jarše ter Četrtni skupnosti Moste. V turističnem društvu skrbimo predvsem za lokalni utrip ter za povezovanje, usklajevanje ter promocijo dejavnosti drugih društev in skupin.

Leta 1998 smo začeli izdajati lokalno glasilo Zeleni glas. Zeleni glas je glasilo, ki je ob začetku izhajanja pokrival področje Zelene jame, Most, Novih Jarš (Jože Moškrič in Kveder Tomaž) in Savskega naselja ter smo ga izdajali v nakladi 10.000 izvodov. Po uvedbi sistema četrtnih skupnosti pa smo želeli, da bi Zeleni glas obsegal seznanjanje krajanov ČS Jarše in ČS Moste, kjer je področje na katerem Turistično društvo deluje. Zato smo v okviru zmožnosti leta 2003 naklado razširili na 14.000,00 izvodov. Tako z informiranjem pokrijemo področje četrtne skupnosti Jarše in Četrtne skupnosti Moste. 

Skrbimo za objektivno obveščanje o dogodkih, kateri zanimajo lokalno prebivalstvo. Obveščamo o dejavnostih društev, šol, kulturnih in ostalih organizacij, s tem omogočamo neprofitnim organizacijam brezplačne predstavitve njihovih dejavnosti, krajanom pa možnost, da se aktivno vključijo v lokalno dogajanje.

Povezani smo z

Regijska turistična zveza

Osrednje slovenska regijska turistična zveza

Miklošičeva 38, 1000 Ljubljana

Občinska turistična zveza

Mestna turistična zveza Ljubljana

Miklošičeva 38, 1000 Ljubljana

Pridobite svojo Člansko Kartico

Članska kartica

Prijavite se na naše E-novice

Prijava na e-novice