Dogodki

Zaključna prireditev Moja vas lepa, urejena in prijazna

Turistično društvo Grmada vabi na zaključek akcije na zaključek akcije MOJA VAS, LEPA, UREJENA IN PRIJAZNA, ki bo v četrtek, 26. oktobra 2023, ob 19. uri v osnovni šoli na Velikih Poljanah. V sklopu akcije vas povabimo na predavanje Potencial pohodniških poti po Ribniški dolini. Sodelavka Rokodelskega centra, Anja Pugelj, nam bo predstavila sedem pohodniških poti po Ribniški dolini in kakšen vpliv imajo lahko na nas, ki živimo ob njih. Zagotovo se bomo želeli sprehoditi po prav vseh. V drugem delu si bomo ogledali slikovno predstavitev cvetličnih zasaditev naših vrtov, gredic, balkonov in oken. Prireditev sofinancira Občina Ribnica prek razpisa za turizem. Prijazno povabljeni!

Turistično društvo Grmada

Deli s prijatelji

Kdaj

• 26. okt 2023 - 26. okt 2023

Kje

• Velike Poljane 45

• Prost vstop

Kontakt in prijave

Prireditev sofinancira Občina Ribnica prek razpisa za turizem.
Prijazno povabljeni!

Oglejte si tudi