Novice

na občnem zboru potrdili novo Celostno Grafično Podobo

Na rednem občnem zboru TD Suha krajina potrdili poročila za 2023, sprejeli plan dela za leti 2024 in 2025, imenovali gospodarja turističnega društva Andreja Menarda in pordili novo Celostno grafično podobo turističnega društva z novim logotipom, ki jo je za diplomsko nalogo pripravili Eva Pršina.

Turistično društvo Suha Krajina

25. marec 2024

Deli s prijatelji

Žužemberk, 24. marec 2024; Na rednem občnem zboru TD Suha krajina potrdili poročila za 2023, sprejeli plan dela za leti 2024 in 2025, imenovali gospodarja turističnega društva in pordili novo Celostno grafično podobo turističnega društva z novim logotipom.

Na občnem zboru so člani potrdili poročilo predsednika Vlada Kostevc, finančno poročilo, ki ga je predstavila blagajničarka Eva Pršina, poročilo nadzornega odbora, ki ga je predstavil namestnik predsednika Slavko Mirtič, poročilo častnega razsodišča Ludvika Legana ter verifikacijske komisije, O udeležbi je poročal Miha Kostevc.

Potrdili so tudi predlog upravnega odbora, da se članarine poviša ter po novem znaša 15 EUR. Še vedno pa so plačila članarine opravičeni: mladina, vsi šolajoči mladi do 30 leta ter izkušeni, ki so dopolnili 80 let.

Potrdili so tudi plan dela turističnega društva za leto 2024 s finančnim načrtom ter prav tako plan dela s finančnim načrtom za leto 2025.

Občni zbor je imenoval tudi gospodarja turističnega društva Andreja Menarda, ki bo skrbel za prostore, opremo in ostalo.

Pozdravne besede in pohvale za delo društva so podali tudi gostje, Slavko Blatnik iz TD Zagradec, Pavle Vidic iz TD Straža, Miha Filipič iz PGD Žužemberk, Stane Kralj predsednik OZT Ivančna Gorica, podžupan Občine Žužemberk Rok Zupančič ter župan Jože Papež.

V kulturnem začetku ter na zaključku pa je sodeloval član društva kantavtor Primož Pasar.

Po občnem zboru je sledilo prijetno druženje članov in gostov v menzi podjetja FS d.o.o. iz Žužemberka.

Vredno je omeniti, da je TD, kljub razburkanemu letu, s požrtvovalnostjo članov, ki so sodelovali na več kot 80 dogodkih, opravili preko 4300 prostovoljnih ur in skupnosti tako prispevali preko 43.000 EUR.

Oglejte si tudi

Novice

Zaključni festival Turizmu pomaga lastna glava navdušil obiskovalce

16. May 2024
Novice

blagoslov motorjev

Turistično društvo Šentilj pri Velenju
12. May 2024
Izjave za javnost

Na tržnici v Medvodah Okusni zakladi

08. May 2024

Pridobite svojo Člansko Kartico

Članska kartica

Prijavite se na naše E-novice

Prijava na e-novice