Drugo mesto za Terme Snovik v akciji NAJ kopališče 2022

Akcija Naj kopališče 2022 je letos potekala že 32. leto zapored.

11. Oct 2022

Deli s prijatelji

Terme Snovik so se tudi letos uvrstile med najboljša slovenska termalna kopališča. Na slovesni podelitvi, ki je potekala na idilični lokaciji v okolici Maribora, so ponosno sprejeli plaketo za drugo mesto v akciji NAJ kopališče 2022 v kategoriji mala slovenska termalna kopališča, torej eno mesto višje kot lani.

Akcija Naj kopališče 2022 je letos potekala že 32. leto zapored,  kopalke in kopalci slovenskih kopališč so čez vse poletje izbirali najboljša in jih tako nagradili za izboljšanje ponudbe in skrbnost za kopalce. Akcija poteka v organizaciji RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom »Dobro jutro, Slovenija« na več radijskih postajah po vsej Sloveniji.

Visoko priznanje je na podelitvi, ki je potekalo v sredo, 5. oktobra 2022 blizu Maribora, navdušeno sprejela Katarina Hribar, direktorica Term Snovik in kot pravi po podelitvi, je priznanje izraz pogleda gostov, kar jo še posebej veseli. "Letošnje priznanje ima še posebno težo, saj z uvrstitvijo eno mesto višje med najboljša slovenska kopališča dokazujemo, da so naše usmeritve prave in s strani gostov tudi opažene. Hvala vsakemu in vsem, ki ste oddali glas za naše kopališče v Tuhinjski dolini, predvsem pa gre zahvala ravno predani ekipi, vsem sodelavcem, ki gradijo našo zgodbo."

J. P.
Foto: Terme Snovik

 

Oglejte si tudi

Med 100 najboljšimi trajnostnimi zgodbami na svetu letos šest slovenskih

13. Oct 2023

Festival lesa skozi vse leto vabi na zanimive delavnice

13. Oct 2023

Tradicionalno srečanje Evropohodnikov 2023

12. Sep 2023

Pridobite svojo Člansko Kartico

Članska kartica

Prijavite se na naše E-novice

Prijava na e-novice