Terme Snovik med najboljšimi slovenskimi kopališči 

Akcija za Slovensko naj kopališče poteka že vse od leta 1990, organizira jo organizira RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom Dobro jutro Slovenija.

13. Oct 2021

Deli s prijatelji

V torek, 12. oktobra 2021 je v Mariboru potekala že 30. podelitev priznanj najboljšim kopališčem v Sloveniji po mnenju slovenskih kopalk in kopalcev. Terme Snovik se bile tudi letošnje leto nominirane v akciji za slovenska naj kopališča. Uvrščajo se med najboljša tri kopališča v Sloveniji v kategoriji malih termalnih kopališč, prejeli so priznanje za tretje mesto v svoji kategoriji.

Priznanje je  z navdušenjem, veseljem in ponosom sprejela Katarina Hribar, vodja bazenov in wellnessa v Termah Snovik. »Zahvaljujemo se vsem glasovalcem za zaupanje in oddane glasove, s katerimi smo nagradili trud celotne ekipe term, ki s predanostjo, prijaznostjo in celovito ponudbo ustvarja najboljše pogoje za svoje obiskovalce. Uvrstitev med najboljše tri v državi je tudi potrditev, da je usmeritev k gostu prava, nagrada pa je gotovo dodatna vzpodbuda in zaveza tudi za nadaljnji razvoj storitev za odlično počutje in doživetja gostov na kamniški destinaciji.«

Akcija za Slovensko naj kopališče poteka že vse od leta 1990, organizira jo organizira RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom Dobro jutro Slovenija, kopalci pa so lahko svoj glas oddali s spletno glasovnico ali tudi fizično glasovnico v termah, in sicer v poletnem času od 12. junija do 15. septembra 2021.

Foto: radio.si in Terme Snovik

Oglejte si tudi

Mesec kraške kuhinje in martinovanje

21. Oct 2021

Bled kot kulisa iz pravljic bratov Grimm

06. Sep 2021

Namigi za poletni potep v okolici Velenja

12. Aug 2021

Pridobite svojo Člansko Kartico

Članska kartica

Prijavite se na naše E-novice

Prijava na e-novice