Turistično društvo Vojnik

Kje

• Keršova ulica 8 Vojnik

• 0

6. srečanje starodobnikov, ki bo v soboto dne 07.10.2023 s pričetkom na igrišču v Vojniku. Panoramska vožnja (dolžina 11 km, preko Arclina, Zadobrove, Trnovelj v mesto Celje) pa bo potekala iz Vojnika v Celje v počasitev naše 125 letnice ustanovitve Kolesarskega društva Vojnik. Prosim da si vzamete čas in pridete na prireditev že ob 08:00 (uradno pričetek ob 08:30 uri) uri saj bomo naredili skupinsko sliko pred stavbo občine Vojnik (Keršova ulca 8), kjer je pri vhodu nameščena naša spominska ustanovitvena plošča. Parkiranje avtomobilov s katerimi pripeljete kolesa bo na asfaltnem igrišču v Vojniku. Nato bo na koncu prireditve organiziran prevoz iz Celja v Vojnik, kjer bodo vozniki avtomobilov odšli po svoje avtomobile v Vojnik in naložili kolesa v Celju. Zaključek prireditve je v Celju.

Oglejte si tudi

11. pohod po Tematski poti Na svoji zemlji ob 75. obletnici filma