MDLG & 66 DNI POLETJA: Na Rogli izmerili pičlih 19 stopinj Celzija

V petek 15. 07. ob 11.00 uri bo ekipa Radia 1 temperaturo merila na Domačiji Lamperček v Vinski gori.

13. julij 2022

Deli s prijatelji

Ekipa akcije Moja dežela – lepa in gostoljubna je v poletni akciji 66 dni poletja skupaj z Miho Deželakom danes na Rogli izmerila pičlih 19 stopinj Celzija.

Klimatsko letovišče na Rogli v natečaju sodeluje kot izletniška točka in ponuja ogromno možnosti za rekreacijo. Kjer je zdravje doma, je rdeča nit letošnjega natečaja Moja dežela – lepa in gostoljubna, s čimer želimo na Turistični zvezi Slovenije poleg slovenskih lepot in gostoljubja poudariti, da pri nas veliko pozornost posvečamo tudi zdravemu načinu življenju.

Zdrav način življenja se odraža tudi na področju gastronomije. Okusi Rogle so blagovna znamka, ki povezuje lokalne ponudnike kulinaričnih storitev in proizvajalce kmetijskih, živilskih in rokodelskih izdelkov. Omogoča vam uživanje v tradicionalnih jedeh po enotnih recepturah in najbolj pristnih ročnih delih. Združuje trdo delo, pridelek na domači zemlji, gozdne in travniške dobrote, naravne materiale, aromatična vina in ljubezen do starih, skoraj izginulih jedi in izdelkov, ki zaslužijo pozornost.

Fotografije: Radio 1 in Andreja Vesel

Oglejte si tudi