Novice

Sejem bil je živ

Turistična zveza Slovenije je na sejmu Alpe - Adria pripravila posvet na temo pridobitve statusa v javnem interesu na področju turizma in predstavila nekaj primerov dobrih praks.

06. februar 2024

Deli s prijatelji

Konec tedna je svoja vrata zaprl že 34. sejem turizma, na katerem se je kot vsako leto predstavilo več kot 100 turističnih društev iz vse Slovenije. Zanje je Turistična zveza Slovenije pripravila posvet na temo pridobitve statusa v javnem interesu na področju turizma in predstavila nekaj primerov dobrih praks.

V Stebrni dvorani Gospodarskega razstavišča so turistična društva obiskovalce vabila na svoje prireditve, na katerih skozi vse leto ohranjajo bogato slovensko tradicijo, zato smo ob stojnicah naleteli na številne mojstre in mojstrice stare obrti. Bogata je bila tudi kulinarična ponudba, saj so se naša društva prilagodila trendu vedno bolj priljubljenega kulinaričnega turizma, kulinariko pa radi povezujejo z entologijo, zato obujajo zlasti spomine na tradicionalne jedi.

Dobro založene in pisane stojnice naših turističnih društev so bile lepo obiskane. Vsem obiskovalcem se zahvaljujemo za pozornost in vas vabimo, da nas obiščete prihodnje leto.

 

Oglejte si tudi

Novice

Razpis za najemnika doma na Grmadi

Turistično društvo Grmada
23. Feb 2024
Novice

39. redna skupščina TZS

21. Feb 2024
Novice

Delavnica s chefom Urošem Štefelinom

20. Feb 2024

Pridobite svojo Člansko Kartico

Članska kartica

Prijavite se na naše E-novice

Prijava na e-novice